Hvad siger virksomhederne?

Når et nyt kapitel starter, så betyder det gerne, at et andet slutter.
Ovenpå nyheden om vores investering, synes jeg det er på sin plads at anerkende nogle af de mennesker, der har været med til at gøre det hele muligt. Siden november 2022 har vi hos os Lumant haft fornøjelsen at have tilknyttet et advisory board. Det har bestået af 3 dygtige erhvervsfolk fra netvaekst.dk..
Da vi startede samarbejdet med Ingelise Saunders, Anders Fisker og Niels Feilberg havde vi slet ikke styr på grundfundamenterne i vores kære forretning. Jeg kan med sikkerhed sige, at havde det ikke været for disse personer, så havde vores virksomhed ikke stået så stærkt og stabilt som den gør i dag. Netvaekst.dk har givet os lige præcis den støtte og sparring som en virksomhed i vores størrelse havde brug for, så den kan vokse sig stor og sund og gøre plads til vækst. Jeg vil til slut benytte lejligheden til at sige af hjertet TAK til dem og specielt til de 3 førstnævnte personer for jeres uvurderlige sparring og ikke mindst mange gode timer brugt sammen.

Rasmus Pedersen, Lumant

Videolink ApS har været meget taknemmelig og tilfreds med den rådgivning, vi har modtaget fra vores advisory board udvalgt af Netvækst. Vi stod og skulle til at bygge en virksomhed op helt fra bunden, og i den proces var der mange uafklarede spørgsmål. Så det var med stor ydmyghed, at vi helt gratis, fik stillet et professionelt advisory board til rådighed. Det har bevirket, at jeg som direktør i Videolink ApS, har kunnet få svar på vanskelige spørgsmål, så som eks. juridiske og forretningskritiske emner, hvor jeg på daværende tidspunkt ikke havde den store erfaring. Desuden kunne vi også gøre brug af advisory boardets store netværk, hvilket har været til stor hjælp. Nu her efter snart ét år efter vi startede Videolink ApS, har vi opbygget et Videolink team og fået en bestyrelse på plads, så vi kan klare os selv fremadrettet. Jeg vil derfor endnu engang benytte lejligheden, til at og sige tusinde tak for jeres hjælp med at få Videolink startet i gang med professionel sparring. Det har været en stor hjælp. Jeg vil gerne tilbyde, at Videolink kan være reference i jeres organisation / såfremt I måtte ønske dette. Jeg kan kun varmt anbefale andre start-ups i at tage fat i jer, lige som vi gjorde i sin tid. Stor respekt for jeres frivillige arbejde. Det har jeg sat stor pris på lige fra starten.

Mads Søndergaard, Videolink Aps.

For halvandet år siden stod vi som grønne optimistiske iværksættere af STREG arkitekter. Vi var klar på at tegne arkitekttegnede huse til hr. og fru. Danmark, men var noget uvidende om, hvordan vi skulle drive et firma. Igennem et samarbejde med netvaekst.dk fik vi tilknyttet et kompetent advisory board, som via god dialog og konstruktiv kritik fik os peget i en retning af et velstruktureret og sundt firma. netvaekst.dk gav os muligheden for at drøfte vores bekymringer og idéer til fremtiden og driften af STREG arkitekter med erfarne erhvervsfolk. Vi blev stillet spørgsmål, der fik os til at reflektere over vores strategi, hvilket fx resulterede i en mere gennemført forretningsplan og en målrettet markedsføringsstrategi. Et samarbejde med netvaekst.dk giver dig flere års erfaring på kort tid. Personer du kan spare med og som du kan være sikre på sørger for at du tager en velovervejet beslutning på et ordentligt oplyst grundlag. Vi kan i dag fokusere på det vi er bedst til efter at have struktureret administrationen af STREG sammen med netvaekst.dk

STREG Arkitekter

Jeg er yderst tilfreds med forløbet hos netvaekst.dk Det jeg søgte var en person som havde lidt tyngde i forhold til at bygge en forretning op. En som kunne prikke til mig og mine uvaner på den gode måde. Jeg lærte følgende: blive bevidst om hvor vigtig det er at have en plan, hvor vigtig der er at holde fokus, hvor vigtig det er at gå efter sin drømmekunde, vigtigheden af at have et budget som kan være en guideline for hvor vi skal hen. Jeg kommer ud af forløbet med en styrket viden om hvad der er vigtig og at det faktisk er OK at være lidt struktureret. Jeg fik vendt mit forhold til Excel og forstod meningen med at have et mål.
Hannelise fra twominds

I har været en KÆMPE støtte i en svær tid, hvor jeg let kunne have tabt sutten, hvis ikke jeg havde haft jer som to mands heppekor på sidelinjen. Jeg synes faktisk, jeg blev bedre til at sælge efter mødet med jer. Men der skulle meget mere til for at klare skærene, som verden ser ud lige nu. Tusind tak for en god håndfuld rådgivningsmøder, der hver gang har inspireret og motiveret mig til efterfølgende at give den max gas efter bedste evne. Jeg er meget taknemmelig for, at I har brugt tid og kræfter på mig og min virksomhed – og har haft hjerte og empati i langt højere grad, end jeg havde turde håbe på.
Vibeke Lund – Sukkersheriffen

Samarbejdet med netvækst.dk har skabt gode muligheder for mig, som iværksætter, til at forbedre og optimere min virksomhed.
Daniel fra Gastrtrucken ApS

Jeg fik det jeg kom efter. Et spark bagi og et løft til at komme videre fra mit ståsted.
Camilla fra Salgsdna

Jeg har været utrolig glad for forløbet hos Carl, og han har været virkelig god til at give mig relevante lektier for, og deadlines.Desuden er han et empatisk menneske og en god lytter. Carl har også været fantastisk til at sætte mig i forbindelse med relevante spændende mennesker fra hans netværk.
Katrine fra Realstory

Vi er utrolig glade for den sparring vi får fra Niels og Jan. Vi går altid fra vores møder med fornyet energi, og nye idéer og udviklingsområder på papiret.
Linea & Anna fra LineaG

… nu kører vi det mere som et advisory board, hvor vi mødes 2 gange om året. Ole har været en god støtte, især på regnskabssiden.
Tine fra Opend ApS

Meget kvalificerede herrer, charmerende, med stor viden, de er gode til at videreformidle. Fin ordning tak indtil videre tænker ikke vi er færdige endnu.
Hanne fra Verdensrejser

Meget god sparring. Værdifuldt arbejde med at gøre strategien konkret. Hjælper med at fastholde fokus.
Carsten fra RoC Consult ApS

Forløbet med Carl Bokkenheuser var enormt givende for mig og min professionelle proces. Carl har støttet, skubbet og prikket til mig på bedste kærlige og respektfulde vis, og jeg er dybt taknemmelig for alt det, han har delt ud af og alt det jeg har fået med mig.
Suezanna fra Zenani

Jeg mærker en ægte interesse og engagement hvilket er meget motiverende op opløftende. Så er de 3 partnere Ingelise, Søren og Jørgen meget kompetente og inspirerende.
Anette fra Flying Nurses ApS

Rigtig fin sparring omkring forskellige områder for virksomheden.
Anne fra Expectations